Dzień naleśnika

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
8 lutego 2024

Obchodzony 2 lutego br. Dzień Naleśnika był doskonałą okazją do zorganizowania w naszym Domu zajęć kulinarnych z jego wykorzystaniem. Tego dnia każdy mógł przygotować swojego autorskiego naleśnika. Były: naleśniki z pieczarkami, meksykańskie, z owocami i konfiturami oraz naleśniki z nadzieniem jabłkowym, czego tylko dusza zapragnie. To nietypowe święto idealnie wpisuje się w zimową aurę! W końcu idealny naleśnik, potrafi wprawić w pozytywny nastrój, nawet jak za oknem brak pięknej pogody!

Galeria

  • Powiększ zdjęcie Dzień naleśnika w wielu odsłonach.

    Dzień naleśnika w wielu odsłonach.

  • Powiększ zdjęcie Na zdjęciu pan Arek i pani Justyna podczas degustacji naleśnika na słodko.

    Na zdjęciu pan Arek i pani Justyna podczas degustacji naleśnika na słodko.

  • Powiększ zdjęcie Wieniec Dożynkowy.

    Wieniec Dożynkowy.

  • Powiększ zdjęcie Pan Tadeusz przy degustacji naleśnika tym razem na słodko.

    Pan Tadeusz przy degustacji naleśnika tym razem na słodko.

  • Powiększ zdjęcie Przygotowanie farszu do naleśników.

    Przygotowanie farszu do naleśników.

  • Powiększ zdjęcie Wspólne smakowanie naleśników w wersji meksykańskiej.

    Wspólne smakowanie naleśników w wersji meksykańskiej.

  • Powiększ zdjęcie Wspólne smakowanie naleśników.

    Wspólne smakowanie naleśników.